KAJ SPLOH JE DRUŽINSKA KATEHEZA?

Družinska kateheza (DK) je oblika srečevanja z verskimi vsebinami za celotno družino. Tako se hkrati dogaja kateheza za starše, najstnike, osnovnošolske otroke in predšolske otroke, ki kot družina pridejo z drugimi družinami enkrat mesečno v župnijo. Družinska kateheza je združena z nedeljsko mašo, katehezo za vsako skupino posebej, praznovanjem in družabnostjo.

KDAJ POTEKA DRUŽINSKA KATEHEZA?

V naši župniji družinska kateheza poteka vsako tretjo nedeljo v mesecu. Naše druženje vedno začnemo s skupno sveto mašo ob 10.30 uri.

KDO LAHKO OBISKUJE DRUŽINSKO KATEHEZO?

Na družinsko katehezo se lahko prijavijo vse družine vseh oblik in velikosti, z zelo majhnimi ali že večjim otroci, dobrodošli tudi najstniki, za katere bo pripravljen poseben program, tudi če je družina samo enostarševska.

Tisti otroci, ki bodo skupaj s starši obiskovali družinsko katehezo, se jim ni potrebno udeleževati rednega verouka, lahko pa seveda prihajajo tudi k rednemu verouk s svojimi sošolci.

Na družinsko katehezo se lahko prijavite s pomočjo pisne prijavnice, ki jo dobite v naši župnjski cerkvi ali pisarni, jo izpolnite in vrnete v našo župnijsko pisarno. Prijava pa je mogoča tud s pomočjo spletne prijavnice, ki jo najdete s klikom na spodnjo povezavo:
SPLETNA PRIJAVNICA NA DRUŽINSKO KATEHEZO

Delite prispevek s prijatelji!