Skati in skavtinje stega Prebold – Polzela 1 vas vabimo, da se nam pridružite na sprejemu Luči miru iz Betlehema, ki bo potekal v župnijski cerkvi na Polzeli v soboto, 17. 12. 2022 ob 19.00 uri. Celotna sveta maša bo namenjena veselju in praznovanju vesele novice, da nas Bog ljubi in se nam razodeva. Še posebej očitno se nam je razodel v svojem Sinu Jezusu Kristusu, ki je prišel med nas kot človek. Prav na kraju Jezusovega rojstva, v Betlehemu, je prižgana Luč miru, ki nam daje upanje, da je Bog z nami in nas vabi, da ga sprejmemo v svoje življenje ter ponesemo tudi drugim.

Plamen Luči miru iz Betlehema boste lahko že v soboto po sveti maši prejeli in ga ponesli na svoje domove. Skavti bomo z vami tudi v nedeljo, 18. 12, pri vseh svetih mašah, vas nagovorili in vam po sveti maši ponudili plamen. Skupaj s plamenem lahko dobite tudi sveče in vložke za sveče. Darove bomo zbirali v pripravljeno košarico.

Letošnja akcija Luč miru iz Betlehema bo potekala pod naslovom “Vstani in sveti”. Več o samem sporočilu in dobrodelnem namenu, ki ga boste letos podprli s svojimi darovi, si lahko preberete na uradni spletni strani LMB 2022 

Delite prispevek s prijatelji!