Za nami so čudoviti oratorijski dnevi, ki smo jih preživeli v družbi Bilba, glavnega junaka letošnjega oratorija, in njegovih sopotnikov. Stopi na pot! To povabilo je sprejel Bilbo in zapustil varno zavetje svoje hiše ter poznane dežele. Odpravil se je v širni svet in poskušal v njem premagati zlo, ki ga je poosebljal grozni zmaj Smaug. Vsak dan smo tako tudi mi odkrili, da smo povabljeni in poklicani, da v tem svetu storimo nekaj dobrega. Spremljale so nas vrednoste: poklicanost, Božja previdnost, vztrajnost, srčnost in rast.

   

Duhovni utrip oratorija se je tudi letos prepletal z zanimivimi delavnicami in popoldanskimi igrami, v katerih smo razvijali in krepili svoje talente in srpetnosti ter se smajali in zabavali.

Na oratorijsko pustilovščino se je letos odpravilo 110 otrok in skoraj 30 animatorjev ter odraslih pomočnikov in sodelavcev, ki so nam s svojo nesebično pomočjo pomagali pri izvedbi oratorija.

Še posebej hvala Občini Polzela, Planinskem domu Gora Oljka, Gostišču Cizej, Gobarsk mikološkem društvu Polzela, Osnovni šoli Pozlela, PGD Polzela, Pekarni Fortesa in Karistas Polzela za sponzorstvo, darove in pomoč pri izvedbi oratorija.

Slike letošnjega oratorija si lahko pogledate na spodnji povezavi:

SLIKE ORATORIJA 2023 – POLZELA

Delite prispevek s prijatelji!